Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Matkakertomus
Barcelona 26.9.-30.9.2015

Jukka:: Sovimme yhdessä Vilman ja Vertin kanssa jo kesällä, että otetaan tavoitteeksi pitää yhteinen syysloma jossain mukavassa kohteessa. Yhdessä mietimme kaikkien mieltymyksiä ja kohteeksi valikoitui Barcelona. Vilma rakastaa historiaa ja kulttuuria, ja Barcelonassa riittää molempia. Vertin intohimo puolestaan on jalkapallo, ja kuin sattumalta isi sai huomata loman osuneen ajakohtaan jolloin kaupungissa pelataan Mestarien liigan jalkapalloa. Olimme lippujen varaamisen suhteen liikkeellä yhdennellätoista hetkellä, sillä pitkän netissä surffaamisen jälkeen stadionilta löytyi vielä kolme vierekkäistä paikkaa. Näin alkoi jännittävä odotus ja valmistautuminen lomaan.

 

Näiltä sivuilta löydät matkakertomuksen päivä päivältä lasten itsensä kertomana. Teksti on lyhennettynä julkaistu myös Niskasten sukuseuran jäsenlehdessä 2/2015

Vilma ja Vertti: -Olimme viisi päivää Katalonian pääkaupungissa, aurinkoisessa Barcelonassa. Kokemus oli huikea. Kerromme matkasta päivä päivältä.

 

Perjantai 25.9. - päivä 1

Lauantai 26.9. – päivä 2 

Sunnuntai 27.9.  – päivä 3

Maanantai 28.9. – päivä 4

Tiistai 29.9. – päivä 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tällainen on fiilis kun kotijoukkue tekee Camp Noulla voittomaalin: LINKKI VIDEOON

Keskiviikko 30.9. - kotiinlähtö

Vilma: - Aamulla heräiltyämme pakkasimme viimeisimmät kamppeet ja lähdimme ajelemaan kohti lentokenttää. Lentokentällä turvatarkastusten jälkeen kävimme syömässä, jonka jälkeen oli aika suunnata koneeseen kohti Suomen maata.


Matka oli loistavasti onnistunut,juuri sopivan pituinen ja täynnä sopivasti tekemistä: kaupunki oli aivan ihana ja monipuolinen, kaikille löytyi omia mielenkiintonsa kohteita.


Vertti: - Paras loma ikinä.

Isi: - Yhteenvetona voi sanoa loman olleen napakymppi ja kohteen fiksusti valittu. Vilma on 15- ja Vertti 11-vuotias, ja näin isojen lasten kanssa on jo ilo olla matkalla. Jokainen pystyy nauttimaan elämyksistä täysipainoisesti. Isin mielestä matkassa parasta oli kaikki, erityisesti laatuseura jonka kanssa reissusta sai nauttia. Eläintarha oli eläinhullulle perheelle yksi matkan ehdottomista kohokohdista. Jos sattuu matkoillaan Barcelonaan, ei eläintarhaa kannata missata.

- Vilma, Vertti ja Jukka Niskanen