Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sunnuntai 27.9. – päivä 3 

Vertti: - Päivä oli lämmin. Menimme syömään kahvilaan hieman kevyemmän aamupalan. Siellä oli paahdettua kolmioleipää kinkulla ja juustolla. Söimme, ja lähdimme hotelilla.

Vilma: -Sunnuntaina suuntasimme aamupalalle hotellin läheiseen kahvilaan, jossa söimme tavallista paahtoleipää ja tuorepuristettua appelsiinimehua. Aamupalan jälkeen lähdettiin kävelemään kohti Camp Nou- jalkapallostadionia ja kävimme FC Barcelonan fanikaupassa, jossa Vertti oli ihan intomielisenä FCB fanina: ”olisin voinut ostaaa vaikka kaiken”.

Vertti: - Kävimme hotelilla otimme rahat ja menimme FC Barcelonan fanikaupassa! Ostin minulle Lionel Messin pelipaidan. Hinta oli 114€ pelkästä paidasta! Kauppa oli aivan huikea! Siellä oli paitoja, shortseja, palloja, huiveja, mukeja ja jopa koirankuppeja, sekä nurmea Camp Noulta, Barcelonan kotikentältä. Hinnat olivat aika korkeilla, mutta turistit ostivat siltä hinnalla kuin hinnalla, kuten mies vieressämme kassalla osti 700€ tuotteita.

Vilma: -Stadionilta poikkesimme katsomassa esteratsastuksen Nations cupin osakilpailua. Kisoissa tunnelma oli korkealla ja ratsastajat taitavia.
Kisoista ja stadionilta suuntasimme hotellin kautta rannalle. Rantaviivaa riitti, aallot olivat suuria ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta. Rannalla uiskentelimme ja keräsimme hienoja kiviä sekä simpukan kuoria.

Vertti: - Palasimme kaupasta hotellille, josta me menimme rannalle uimaan. Ranta oli mahtava, hiekka todella pehmeää, aallot olivat minua jopa navan korkeudelle. Sää oli mahtava, lähes 25 astetta.

Vilma: - Pienen lepotauon jälkeen hotellilla lähdimme päivälliselle italialaishenkiseen ravintolaan, jossa söimme kaikki aivan taivaallisen hyvää pastaa, eikä hintakaan ollut paha.

Huippuonnistuneen päivän jälkeen uni tuli silmään nopeasti.

 

 

Palaa