Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lauantai 26.9. – päivä 2 

Vilma: -Aamulla rauhassa heräiltyämme menimme hotellin aamupalalle, joka oli herkullinen buffetpöytä mm. ilmakuivatulla kinkulla ja tomaattitapasleivillä varustettuna.

Vertti: - Päätimme syödä hotellilla aamupalan, ja lähdemme sitten katselemaan kaupunkia. Aamupala oli huippu. Siellä oli hedelmiä, donitseja, kroissantteja, patonkeja, tomaattileipää. Menimme kiertelemään kaupunkia sen jälkeen.

Dibidabo -vuorelta oli huikeat näkymätDibidabo -vuorelta oli huikeat näkymät

Vilma: -Aamiaisen jälkeen vatsat täynnä suuntasimme Dibidabo vuorelle kätevällä vuokra-autollamme. Näkymät vuorelta olivat sanoinkuvailemattomat ja kaupungin hahmottaminen helpottui. Dibidabolta suuntasimme suureen kauppakeskukseen, josta ostimme eväitä hotelille, sekä pääsimme heti hiukan shoppailemaan vaatteita ja tuliasia. Tämän jälkeen siirryimme hotellille viettämään ”siestaa” - maassa maan tavalla.

Vertti: - Näimme todella paljon kaikkea, kävimme jopa Dibidabo-vuorella, josta tuntui näkevän koko Barcelonan. Dibidabolla olisi ollut myös mahdollisuus mennä Dibidabon omaan huvipuistoon, mutta siellä oli älyttömän isot jonot, joten emme viitsinet mennä sinne. Palasimme hotelille illalla.

Vilma: - Hyvän lepotauon jälkeen lähdimme kaupungille keskustaan päin kävelemään, jossa näimme hienoa arkkitehtuuria, muutamia Gaudin suunnittelemia rakennuksia ja kauniita puistoja. Kävellessä nälkä kasvoi ja kävimme päivällisellä ravintolassa: Vertti söi nautaa, isillä oli tonnikalapihvejä ja itse maistelin grillattua mustekalaa. Maittavan ruoan jälkeen oli hyvä suunnata takaisin hotellille ja pikku hiljaa nukkumaan.

Vertti: - Menimme klo 20-21.00 syömään illalisen ravintolaan, niin kuin Espanjassa on tapana.

Vilma: - Ensimmäisen päivän jälkeen olin jo aivan rakastunut Barcelonan: vuoria, rantaa, hienoa arkkitehtuuria, ystävällisiä ihmisiä, kivoja kauppoja ja kahviloita, siistiä ja leveitä teitä(ei kyllä ihan kaikki...)

Palaa